Ook de avonden daaropvolgend waren top avonden in de club. Het was onder zowel de inwoners als toeristen bekend dat ik in totaal drie avonden zou draaien en mensen kwamen speciaal voor mij terug. Dit is toch wel een van de grootste complimenten die je als nog redelijk onbekende dj kan krijgen, mensen die drie avonden achter elkaar naar een club komen om jouw muziek te horen. Tot nu toe was dit echt mijn vetste opdracht ooit. Hopelijk volgen er na deze nog velen meer.

Na mijn laatste avond in de club hadden we nog twee volle dagen om de toerist uit te hangen op het eiland. We zijn naar het monkey forest geweest, hebben een tempel bezocht en uiteraard zijn we langs wat rijstvelden gereden. Ook hebben we nog wat vette lounge tenten met zwembad en strand bezocht en hebben we ons een aantal keren laten masseren door een klein Indonesisch vrouwtje. Ik kan je zeggen. Beste massage ooit. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen maar ze produceren een kracht waar menig bodybuilder jaloers op zal zijn. Ik ben er deze dagen echt verslaafd aan geraakt.

Vanmiddag vliegen we weer richting ons koude landje. We hebben nog even goed genoten van het geweldige ontbijt in ons hotel en sluiten de ochtend zo nog af met een scooter ritje door de stad om wat souvenirtjes voor het thuisfront te scoren. Ik kan niet met lege handen terug komen, dan kom ik absoluut het huis niet in. Ook moet ik nog even mijn telefoon ophalen, want die heb ik twee dagen terug naar een telefoon reparatie winkel hier op het eiland gebracht. Tijdens mijn laatste avond draaien raakte ik iets te enthousiast en sprong ik met telefoon en al het zwembad in. Normaal gesproken zou ik mijn telefoon dan naar GSMparadise.nl opsturen, maar omdat ik zodra ik terug ben meteen weer aan de bak moet, leek het mij voor nu beter mijn telefoon alvast gefixed te hebben.

Het is balen dat deze week er alweer op zit maar je weet wat ze zeggen. Aan al het moois komt een eind. Gelukkig hebben we nog die lange tussenstop in Dubai, dus kunnen we het vakantiegevoel nog net even wat langer aanhouden. Ondertussen heb ik alweer een nieuwe opdracht binnen van de club hier op Bali, dus ik hoef niet voor heel lang afscheid te nemen van dit geweldige eiland. Wel ben ik van plan om de volgende keer nog wat meer dagen aan deze reis te plakken. Ik heb nog maar een heel klein gedeelte van het eiland gezien en wil zeker nog meer plekken hier bezichtigen. Ook hoop ik de volgende keer mijn netwerk nog net even wat meer uit te kunnen breiden. Het lijkt me namelijk ook heel vet om in een aantal clubs in Jakarta te draaien. Ik heb gehoord dat er een aantal geweldige clubs zitten dus daar wil ik ook wat lijntjes uitgooien. Maar goed, dat komt de volgende keer wel. Nu eerst richting huis.