De volgende ochtend werden we voor het ontbijt opgehaald door de manager van de club. Hij nam ons mee naar een geweldig restaurant aan het strand. Omdat we de avond van te voren pas laat waren aangekomen had ik nog niet veel van Bali by daylight gezien. Nu we rustig zaten te wachten op het ontbijt kon ik voor het eerst eens even goed om me heen kijken. Wat een eiland zeg. Zelfs vanuit mijn stoel op het terras kon ik al beoordelen dat ik de tijd van mijn leven zou gaan krijgen

De rest van de dag zijn we met een auto over een gedeelte van het eiland gereden en hebben we wat stranden bezocht. Tegen de avond zijn we richting de club gegaan waar we uitgenodigd waren voor het diner. Ik ben heel wat clubs gewend doordat ik regelmatig op Ibiza kom, maar deze club was toch wel even wat anders dan we gewend waren. Het was een gigantisch strak en modern gebouw op een berg met uitzicht op de zee. Overdag is het mogelijk om onder het genot van een cocktail en lounge muziek aan het zwembad te chillen en in de avond komen de mensen terug voor het diner, nog een cocktail en een dansje. Zowel buiten op het terras als binnen stond een dj booth waar ik een aantal avonden zou gaan draaien. De eerste avond kon ik nog even rustig zelf genieten van een goede clubavond. Een bekende dj uit Singapore draaide deze avond in de club.