Afgelopen maandag stapte ik met mijn manager en tevens goede vriend op het vliegtuig naar Bali. Het is niet alleen mijn eerste keer draaien in zo een ver oord maar ook de eerste keer dat ik richting Aziƫ vlieg. De organisatie van de club was zo aardig om een vlucht via Emirates voor ons te boeken. Ik heb al heel vaak goede verhalen gehoord over deze vliegtuigmaatschappij maar wauw, dit had ik niet verwacht. Ik ben nog nooit zo goed bediend en verzorgd. Letterlijk een droomvlucht.

Tijdens onze tussenstop in Dubai hebben we kort van het nachtleven daar kunnen genieten. Op de terugweg van Bali naar Nederland hebben we nog net iets meer tijd in Dubai dus dan kunnen we de stad by day even gaan verkennen. Het tweede gedeelte van onze vlucht ging net zo soepeltjes als het eerste gedeelte en helemaal relaxt kwamen we uiteindelijk aan op Bali. Het was al rond en uurtje of 11 in de avond daar, dus we zijn rechtstreeks naar ons hotel gegaan om na een cocktail ons bed in te duiken. Hoe relaxt de vlucht ook was, wat extra rust konden we voor een drukke feestweek wel gebruiken.